Blog

Det smarte trikset fra Canadian Pharmacy Online – Medisiner på nettet – Rabatt … At ingen snakker om

Det smarte trikset fra Canadian Pharmacy Online – Medisiner på nettet – Rabatt … At ingen snakker om

Hvis til og med høyskoleutdannede mennesker og de med konsentrert undervisning i helserelatert vitenskapelig forskning faktisk blir fristet gjennom små kostnadskoder og uberettigede påstander gitt av falske online huseiere av reseptbelagte medisiner, kan risikoen for å kjøpe medisiner på nettet også være bedre for USAs mest sårbare, for eksempel mye mindre utdannede personer uten foreskrevet medisinsk forsikringsdekning, hvis sviktende velvære krever bruk av mange kostbare medisiner.

I dag benytter det store antallet voksne voksne seg av internett. I 2008 var 74% av voksne nettbrukere [] Avgiften for nettbruk er også større blant yngre, mer lærte individer og de sammen med større inntekter. 2 av en av de mest populære bruksområdene på internett er å oppdage medisinsk info og få tilgang til medisinsk forskningsstudie samt funn.

Forskere anbefaler at kundene bruker internett-søkemotor for å finne helseopplysninger, men utfører ikke nøyaktig sine nøkkeluttrykk eller til og med begrense søket i det hele tatt [] Bare 15% av folk som leter etter helse- og velværeinformasjon sier at de “alltid” sjekker kildene og også dato, mens ytterligere 10% nevnte at de oppnår dette “mye for øyeblikket []” Dette kan antyde at 85 millioner amerikanere får helseinformasjon uten å vite den høye kvaliteten eller legitimiteten til detaljene som tilbys [] Med den økte handelen på Internett gir økt risiko for brukere.

Derfor oppdager folk deres helse- og velværeproblemer som kommer fra Internett uten å vite om kilden er respektabel eller tvilsom. Nettbrukere på nettet undervurderer vanligvis forsøket så vel som ferdigheter som kreves for å undersøke, samt se etter pålitelige og pålitelige velværeinformasjon. Et uutdannet søk kan føre til en høyere fare for å lage velværebeslutninger på grunnlag av ufullstendig, utdatert eller til og med glatt informasjon, i tillegg til at risikoen kan bli betydelig forbedret for personer med utilstrekkelig generell velværeopplæring så vel som mangelfull e-helse-literacy spesielt [] Mens de søker etter helseopplysninger på nettet, blir kjøperne faktisk brukt forslag angående foreskrevne medisiner, utsatt for medisineringskampanjer, samt tilbudte lenker til nettsteder som selger medisiner.

Nettapotek øker tilgjengeligheten til medisiner for de som faktisk er funksjonshemmede eller til og med typisk hjemmebundne. De gir også mennesker med fordelen av å kjøpe 24 timer i døgnet, et betydelig alternativ for lett tilgjengelige medisiner, og også privatliv for de som presterer, ikke foretrekker å forklare sine medisinske helsemessige forhold med farmasøyter [] Noen talsmenn for nettmedisinbutikker oppgir at papir foreskriver er faktisk vanligvis dårlig opprettet med uklar håndskrift, feil gjør og upassende medisiner [] – medisiner på nettet.

I virkeligheten oppdaget Bessell og medarbeidere [] at til tross for at de har strammere standarder i mange land, er individer fortsatt i fare for problemer når de kjøper reseptfrie legemidler som kommer fra nettapoteker, gitt at balanserte detaljer om medisinene absolutt ikke kan tilbys. De som ser seg rundt https://norsk-apotek.com/ på internettapotekene virtuelle pasienter, overholder ikke legene eller farmakologene som sprer medisinene sine.

Denne undersøkelsen kan sendes ut til en medisinsk fagperson for godkjenning, men dette er absolutt ikke konsekvent etterspurt – piller. Som Besell og andre fant [], var medisinerinteraksjoner faktisk ikke oppdaget på grunn av et stort antall e-apotekarbeidere. Resepten fylles ofte ut et sted som faktisk er helt forskjellige fra stedet for nettapoteket. [Mange mennesker kan sikkert ikke ha potensial til å gjenkjenne hva de får når de skaffer seg medisiner online.

Internett-medikamentbutikker over hele verden kan lett også faktisk bli sett på som et siste alternativ for mennesker som er ondskapsfulle for en behandling av betydelige medisinske helsemessige forhold, og som også kan være spesielt utsatt for villedende påstander. [] Digitale dokumenter om utleverte medisiner, inkludert nasjonal registrering eller til og med et personlig dokument, vil absolutt ikke være omfattende, med mindre de inkluderer selgerdetaljer som faktisk kan sjekkes for å gjenkjenne useriøse apotek. [] Et annet stort problem med nettmedisinbutikker er faktisk kapasiteten for shopperen å skaffe seg ulovlige forbindelser.